معاونت بهداشتي
كارگاه آموزشي مديريت بهداشت محيط در كنترل بيماري هاي منتقله از آب و غذا برگزارشد
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي :با توجه به شروع فصل گرما و افزايش احتمال بروز و شيوع بيماري هاي منتقله از آب و غذا
كارگاه آموزشي " مديريت بهداشت محيط در كنترل بيماري هاي منتقله از آب و غذا "به منظور
ü حساس سازي و تبيين اهميت نقش اقدامات بهداشت محيط در پيشگيري و كنترل
همه گيري هاي منتقله از آب و غذا
ü بازآموزي اقدامات بهداشت محيط در پيشگيري و كنترل همه گيري هاي منتقله از آب و غذا
ü تبيين نقش كارشناسان بهداشت محيط در پيشگيري و كنترل همه گيري هاي منتقله از آب و غذا
ü يكسان سازي اقدامات بهداشت محيط در پيشگيري و كنترل همه گيري هاي منتقله از آب و غذا
ü تبيين اهميت هماهنگي هاي درون بخشي و برون بخشي در پيشگيري و كنترل
همه گيري هاي بيماريهاي منتقله از آب و غذا
ü بازآموزي و يكسان سازي آزمون هاي ميكروبي آب آشاميدني
روز يك شنبه مورخه 31/2/96 در محل سالن كنفرانس معاونت بهداشتي با حضور32 نفر از
مسئولين بهداشت محيط و حرفه اي و كارشناسان بهداشت محيط شهرستانهاي تابعه
برگزارگرديد .
نظر دهید