مدیر سلامت محیط و کار
نام و نام خانوادگی: مهدی پاک نیت
مدرک: کارشناس ارشد مدیریت ایمنی بهداشت و محیط زیست
تلفن داخلی: 5421
مستقیم: 05632395421
فاکس: 32381102-056
ایمیل: m_pakneiat@bums.ac.ir
واحدهای زیرمجموعه
مدیریت سلامت محیط و کار ، با سیاستگذاری وارائه خط مشی فنی و تخصصی مربوط به امور پیشگیری، کنترل، کاهش و حذف شرایط و عوامل تهدید کننده سلامت انسان در محیط زندگی و کار و همچنین حفظ و ارتقاء سلامت نیروی کار با ارج نهادن به کرامت انسانی، عدالت اجتماعی و توجه به توسعه پایدار با بهره گیری از مشارکت های مردمی و همکاری های بین بخشی و بکارگیری فناوری مناسب از طریق بکارگیری معیارها ، ضوابط و نظام کارآمد ارائه خدمات به ایفای نقش در نظام سلامت می پردازد.
اهداف اصلی :
-پیشگیری، کنترل، کاهش و حذف عوامل تهدید کننده سلامت انسان در محیط زندگی و کار در راستای حفظ و ارتقاء سلامت
-حفظ و ارتقاء سطح سلامت نیروی کار از طریق استقرار نظام جامع سلامت شغلی
-توسعه خدمات بهداشت محیط و کار و سلامت نیروی کار با دیدگاه عدالت در سلامت
-توانمندسازی نیروی انسانی از طریق برنامه های آموزشی و پژوهشی
-ظرفیت سازی و توانمند سازی جهت مقابله با بلایا و حوادث غیر مترقبه و همه گیری ها
-پایش و ارزشیابی برنامه های بهداشت محیط و کار و سلامت نیروی کار
-تعیین اولویت های بهداشت محیط و کار و سلامت نیروی کار در نظام جامع سلامت
زیر مجموعه های مدیریت سلامت محیط و کار:
گروه سلامت محیط:
گروه سلامت محیط با نظارت بر سلامت مواد غذایی در سطح عرضه،نظارت بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بهداشت اماکن عمومی،نظارت بر آب آشامیدنی سالم و دفع بهداشتی فاضلاب ، بهداشت محیط بیمارستانها دو مراکز بهداشتی درمانی ، مبارزه با دخانیات ، آلودگی هوا ، بهسازی محیط روستا ، شهر سالم روستای سالم ، ارزیابی اثرات زیست محیطی وکنترل عواملی از محیط که به نوعی بر سلامت مردم تاثیر می گذارد با هدف حفظ و ارتقاء سلامت آحاد مردم تلاش می کند تا به این مهم دست یابد.
-آزمایشگاه مرجع بهداشت آب و فاضلاب مرکز بهداشت استان: دریافت و آنالیز باکتریولوژیک و فیزیکو شیمیایی نمونه های آب شرب سامانه های آبرسانی شهری و روستایی از جمله وظایف پرسنل آزمایشگاه مذکور می باشد.
گروه سلامت کار:
مهندسی بهداشت حرفه ای با هدف حفظ ،تأمین و ارتقاء سطح سلامت شاغلین در بخش های مختلف صنعت،معدن، کشاورزی و خدمات پا به عرصه وجود نهاده و با شناسایی عوامل زیان آور محیط کار و ارائه راه کار های کنترلی نقش موثریدر پیشگیری و کنترل مخاطرات ،بیماری های شغلی و حوادث ناشی از کار دارد وتلاش می کند تا با کنترل عوامل زیان آورمحیط کار از بروز نقص عضو،ازکار افتادگی و بیماریهای شغلی در شاغلین جلوگیری نماید ، نظارت وآموزش مداوم صاحبان کارگاهها و کارخانه ها وکارگران نیز درراستای این امر مهم انجام می شود .
اهداف اصلی :
-پیشگیری، کنترل، کاهش و حذف عوامل تهدید کننده سلامت انسان در محیط زندگی و کار در راستای حفظ و ارتقاء سلامت
-حفظ و ارتقاء سطح سلامت نیروی کار از طریق استقرار نظام جامع سلامت شغلی
-توسعه خدمات بهداشت محیط و کار و سلامت نیروی کار با دیدگاه عدالت در سلامت
-توانمندسازی نیروی انسانی از طریق برنامه های آموزشی و پژوهشی
-ظرفیت سازی و توانمند سازی جهت مقابله با بلایا و حوادث غیر مترقبه و همه گیری ها
-پایش و ارزشیابی برنامه های بهداشت محیط و کار و سلامت نیروی کار
-تعیین اولویت های بهداشت محیط و کار و سلامت نیروی کار در نظام جامع سلامت
زیر مجموعه های مدیریت سلامت محیط و کار:
گروه سلامت محیط:
گروه سلامت محیط با نظارت بر سلامت مواد غذایی در سطح عرضه،نظارت بر وضعیت بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بهداشت اماکن عمومی،نظارت بر آب آشامیدنی سالم و دفع بهداشتی فاضلاب ، بهداشت محیط بیمارستانها دو مراکز بهداشتی درمانی ، مبارزه با دخانیات ، آلودگی هوا ، بهسازی محیط روستا ، شهر سالم روستای سالم ، ارزیابی اثرات زیست محیطی وکنترل عواملی از محیط که به نوعی بر سلامت مردم تاثیر می گذارد با هدف حفظ و ارتقاء سلامت آحاد مردم تلاش می کند تا به این مهم دست یابد.
-آزمایشگاه مرجع بهداشت آب و فاضلاب مرکز بهداشت استان: دریافت و آنالیز باکتریولوژیک و فیزیکو شیمیایی نمونه های آب شرب سامانه های آبرسانی شهری و روستایی از جمله وظایف پرسنل آزمایشگاه مذکور می باشد.
گروه سلامت کار:
مهندسی بهداشت حرفه ای با هدف حفظ ،تأمین و ارتقاء سطح سلامت شاغلین در بخش های مختلف صنعت،معدن، کشاورزی و خدمات پا به عرصه وجود نهاده و با شناسایی عوامل زیان آور محیط کار و ارائه راه کار های کنترلی نقش موثریدر پیشگیری و کنترل مخاطرات ،بیماری های شغلی و حوادث ناشی از کار دارد وتلاش می کند تا با کنترل عوامل زیان آورمحیط کار از بروز نقص عضو،ازکار افتادگی و بیماریهای شغلی در شاغلین جلوگیری نماید ، نظارت وآموزش مداوم صاحبان کارگاهها و کارخانه ها وکارگران نیز درراستای این امر مهم انجام می شود .
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر موس:
تغییر فونت:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: