کمیته زیرگروه فنی نیازسنجی و مداخلات ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی برگزار شد.
امینی نسب رئیس گروه آموزش وارتقای سلامت گفت:برنامه نیازسنجی سلامت جامعه به مردم و دست اندرکاران نظام سلامت کمک می کند که به درک بهتری درباره نیازهای خود و جوامعشان برسند تا بتوانند در راستای برنامه خود مراقبتی اجتماعی، اقدامات مورد نیاز برای رسیدن به بالاترین سطح سلامت را انجام دهند.
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه و به همت گروه آموزش و ارتقاء سلامت، کمیته زیرگروه فنی نیازسنجی و مداخلات ارتقاء سلامت امروز شنبه 15/10/1403 در معاونت بهداشتی برگزار گردید.
سازمان جهانی بهداشت فرآیند نیازسنجی سلامت را فرآیندی مشارکتی می داند که باید توسط تیمی متشکل از کارکنان نظام سلامت و مردم بومی جامعه ی مورد ارزیابی انجام شود و نتایج برنامه ریزی مداخلاتی که بدون نیاز سنجی مشارکتی اجرا شده باشد را معادل بلایا Disasterاعلام می کند
برنامه نیاز سنجی و مداخلات ارتقای سلامت در سطح کشوری هر 2 سال یک بار در 3 مرحله انجام می شود. 3 ماه اجرای برنامه نیازسنجی سلامت جامعه، 3 ماه برنامه ریزی برای مداخلات و یک سال و نیم اجرای مداخلات ارتقای سلامت. ابتدای سال 1403 به صورت هماهنگ دور جدید برنامه نیازسنجی و مداخلات ارتقای سلامت در استان خراسان جنوبی همزمان با سایردانشگاههای کشور شروع شد.
با توجه به اجرای برنامه نیازسنجی سلامت جامعه و مداخلات ارتقاء سلامت از سه ماهه دوم سال جاری مطابق دستورالعمل و استخراج اولویتها در سطح خانه های بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت شهریو شهرستان ها، اولین کمیته زیرگوره فنی مداخلات و ارتقاء سلامت جهت بررسی و تعیین اولویت استانی در سطح شهر و روستا برگزار گردید .در ابتدا امینی نسب رئیس گروه آموزش و ارتقاء سلامت گزارشی از روند اجرای برنامه نیازسنجی و تعیین اولویتها ارائه نموده و اولویتهای استخراج شده توسط شهرستان ها ارائه گردید در ادامه پس بحث و تبادل نظر، اولویت اول استان در مناطق شهری وروستایی تعیین گردید.
نظر دهید