معاونت بهداشتي
جشنواره غذاي سالم ويژه كاركنان ستادي مركز بهداشت بيرجند
به مناسبت روز جهاني غذا و به منظور ترويج و توسعه فرهنگ تغذيه سالم جشنواره غذاي سالم ويژه كاركنان ستادي مركز بهداشت بيرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي و بمناسبت روز جهاني غذا و به
منظور ترويج و توسعه فرهنگ تغذيه سالم و همچنين در راستاي ايجاد نشاط در محيط كار،
جشنواره غذاي سالم با محوريت استفاده از تخم مرغ،حبوبات و مواد غذايي گياهي ويژه كاركنان
ستادي مركز بهداشت شهرستان بيرجند برگزار شد.
در اين برنامه كه با همت واحد بهبود تغذيه
جامعه در محل سالن مرحوم محبيان مركز بهداشت
برگزار شد، تعداد 21 نفر از پرسنل ستادي و مركز خدمات جامع سلامت قدس، در
بخش طبخ غذا و مسابقه جشنواره شركت نمودند. تيم سه نفره اي متشكل از خانم ها :
-
سيده
سميه اصغري، كارشناس ارشد تغذيه و رييس گروه بهبود تغذيه معاونت بهداشتي
-
زهرا
اميني نسب، كارشناس ارشد آموزش سلامت و نفر نخست جشنواره در سال 97
-
شادي
شورستاني، كارشناس ارشد تغذيه و كارشناس تغذيه طرح تحول سلامت شهرستان
با استفاده از چك ليست هاي تخصصي مسووليت
داوري غذاها را بر عهده داشتند.
در انتهاي برنامه افراد زير به عنوان غذاهاي
برتر معرفي شدند و به ايشان هدايايي به رسم يادبود اهدا شد.
-
خانم
سمانه آشور نژاد ، با غذاي پيراشكي عدس و سبزيجات
-
خانم
حكيمه جليلي، با غذاي آش و كماچ سبزيجات محلي
-
خانم
خديجه احراري، با غذاي املت حبوبات،تخم مرغ و سبزيجات
-
خانم
زهره غلاميان،با غذاي اشكنه گشنيز،خوراك لوبيا و حلوا
-
خانم
بطسامه دبيراصلاني،با غذاي ميرزا قاسمي (دانشجوي مامايي)
ضمن اينكه داوران جشنواره از حسن سليقه و
نوآوري آقاي محمد مهرآفريد در ميوه آرايي و تزئين ميوه و سبزي، تقدير و تشكر
نمودند.
| | |
آش محلي و پكوره حبوبات به عنوان طعم برتر برگزيده و از خانم ها حكيمه جليلي و
ليلا عباسي نژاد نيز تقدير شد.
آقاي دكتر زنگوئي مطلق رييس مركز بهداشت
بيرجند نيز در پايان جشنواره، با تشكر از حضور گرم مهمانان، شركت كنندگان و ساير
همكاران، در رابطه با نقش تداوم اجراي اين گونه برنامه ها در اصلاح عادات و
الگوهاي غذايي و بهبود سلامت و بهداشت روان همكاران و همچنين اهداي لوح تقدير به تمامي افراد حاضر
در بخش مسابقه در اولين فرصت ممكن،سخناني را بيان نمودند.
نظر دهید