معاونت بهداشتی
برگزاری کارگاه استانی آموزشی « شیوه و دستورالعمل اجرایی رتبه بندی رستورانها در سامانه جامع بازرسی»
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی:
کارگاه آموزشی «شیوه و دستورالعمل اجرایی رتبه بندی رستورانها در سامانه جامع بازرسی بهداشت محیط و حرفه ای در تاریخ 95/4/28 درسالن اجتماعات معاونت بهداشتی به مدت 8 ساعت جهت کارشناسان مسئول بهداشت محیط و حرفه ای و کارشناسان بهداشت محیط شهرستانهای تابعه استان برگزار و شرکت کنندگان با نحوه ثبت و پیگیری کلیه فعالیتها مرتبط در سامانه آشنا شدند.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید