معاونت بهداشتی
برگزاری همایش تجلیل از فعالان برنامه مدارس مروج سلامت
دکتر قائمی ضمن اشاره به اینکه برای رسیدن به اهداف حوزه سلامت و علی الخصوص ارتقای سلامت نوجوانان بعنوان نسل آینده جامعه به همکاری ارگانهای مرتبط بویژه آموزش و پرورش نیاز است فرمودند: که اقدامات پیشگیرانه در دوران نوجوانی عامل موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماریهایی است که در بزرگسالی گریبانگیر افراد می شود.
زهرا رادنیا معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش نیز با اشاره به تفاهم نامه هایی که در حوزه سلامت بین آموزش و پرورش و بهداشت منعقد شده، به اهمیت اجرای برنامه مدارس مروج سلامت در ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان که از جمله این موارد می باشد اشاره فرمودند.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه نیز با بیان اینکه مدرسه به منزله یک نظام برای ارتقای سلامت است که با مشارکت فعالانه اولیاء، مربیان و دانش آموزان و با رویکرد توانمند سازی دانش آموزان در زمینه مراقبت از خود ، فرهنگ خود مراقبتی و آموزش به همسالان منجر به افزایش ظرفیت ها و توانمندسازی مردم درمورد سالم زندگی کردن ، سالم کارکردن و آموزش باکیفیت خواهد شد، توانمند سازی دانش آموزان ، پرسنل ، اولیا و مربیان در زمینه مفاهیم ارتقای سلامت نوجوانان و جوانان و ساختار مدارس مروج سلامت را بعنوان یکی از محور های اجرایی این برنامه یاد کرد و افزود بهبود الگوهای تغذیه دانش آموزان، بهبود شرایط فیزیکی و بهداشت محیط در مدارس و پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز سلامت در دانش آموزان از دیگر محورهای این برنامه به شمار می رود در ادامه گزارشی از اهم اقدامات و فعالیتهای معاونت بهداشتی در راستای ارتقاء سلامت دانش آموزان توسط ایشان ارائه گردید.
در خصوص برنامه جامع آموزش سلامت، بهبود تغذیه،بهداشت محیط و حرفه ای توسط کارشناسان حوزه معاونت بهداشتی مباحث آموزشی ارائه گردید. لازم به ذکر است برنامه مدارس مروج سلامت با هدف ترویج و استقرار مفاهیم ارتقای سلامت در بین دانش آموزان مدارس از سال 89 با تعداد 10 مدرسه آغاز و در حال حاضر تعداد 334 مدرسه تحت پوشش برنامه قرار گرفته است.
در این همایش تعداد 71 نفر از مدیران، مراقبین بهداشت شاغل در آموزش و پرورش و همچنین پرسنل بهداشتی شبکه های بهداشت که موفق به کسب امتیاز 4و5 ستاره و بیشترین میزان ارتقاء را در سطح مدارس مروج سلامت داشته اند تقدیر بعمل آمد.
نظر دهید