معاونت بهداشتی
برگزاری جلسه هماهنگی در خصوص اجرای برنامه ایمنی آب آشامیدنی
جلسه هماهنگی در خصوص اجرای برنامه ایمنی آب آشامیدنی در استان به همت گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای استان و با حضور معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه ، نماینده استانداری و مدیران شرکت آب و فاضلاب روستایی استان ، شرکت آب و فاضلاب شهری استان ، شرکت آب منطقه ای استان ، سازمان جهاد کشاورزی استان ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان ، شرکت پخش فرآورده های نفتی استان در مورخه 95/8/19 در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار گردید .
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی : معاون بهداشتی دانشگاه اهمیت اجرای برنامه ایمنی آب آشامیدنی در استان رابیان نمود سپس تصمیم گیری در خصوص اجرای برنامه در استان انجام شد و رئیس کمیته راهبری و اعضای کمیته فنی تعیین گردید .
گفتنی است دکتر مهدی زاده :هدف از اجرای این برنامه استفاده از راهکار عملی و شناسایی ریسک ها و مدیریت آن جهت اطمینان از ایمنی سیستم تأمین آب آشامیدنی از حوزه آبریز تا نقطه مصرف را عنوان کرد
با توجه به اهداف برنامه لازم است همه سازمانهای مسئول و اثرگذار در کیفیت آب مشارکت فعال داشته باشند .
اجرای این برنامه هدف هفتم سند ملی بهبود کیفیت آب شرب است .
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید