معاونت بهداشتي
برگزاري كارگاه آموزشي بيماريهاي ناشي از غذاهاي آلوده و سموم در مواد غذايي
به گزارش روابط عمومي معاونت بهداشتي:
درراستاي شعار بهداشتي سال 94 با عنوان " ايمني غذا از مزرعه تا سفره " و به مناسبت روز جهاني غذا ، كارگاه آموزشي " بيماريهاي ناشي از غذاهاي آلوده و سموم در مواد غذايي " توسط واحد بهبود تغذيه جامعه مركز بهداشت استان با همكاري اداره نظارت برمواد غذايي و واحد بهبود تغذيه جامعه مركز بهداشت بيرجند در تاريخ 94/7/27 در محل سالن كنفرانس معاونت بهداشتي دانشگاه برگزار گرديد. در اين كارگاه كارشناسان تغذيه ، نظارت بر مواد غذايي ، بهداشت محيط ، بيماريهاي منتقله از آب و غذاي شهرستانهاي استان حضور داشتند . مباحث سموم و فلزات در مواد غذايي ، بيماريهاي باكتريايي منتقله از غذا ، بيماريهاي ويروسي و انگلي منتقله از غذا و بيماريهاي گوارشي ناشي از مصرف غذاي آلوده ارائه گرديد.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید