معاونت بهداشتی
اجرای فاز اول غنی سازی آرد نان های سنتی استان با ویتامینDعلاوه بر آهن و اسید فولیک
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و به نقل از گروه بهبود تغذیه جامعه،ایران با چالش بار دوگانه
بیماری ها و نا امنی غذایی در دو بعد کمی(دریافت انرژی به منظور رفع گرسنگی)و
کیفی(دریافت سایر مواد مغذی علاوه بر انرژی)روبروست.کمب.دریز مغذی ها یکی از
مشکلات بهداشتی-تغذیه ای در جهان وایران است.یکی از استراتژی های پیشگیری و کمبود
ریز مغذی ها،غنی سازی است.با توجه به اینکه در ایران نان های سنتی با آهن و اسید
فولیک به صورت اجباری غنی می شوند،برای مقابله با کمبود ویتامین D،در نظر است این ویتامین علاوه بر آهن و اسید فولیک،به آرد اضافه
شود.لذا به منظور تعیین اثر بخشی غنی سازی آرد بر وضعیت سرمی جمعیت مورد مطالعه از
نظر ویتامین D،آهن و اسید فولیک در استان خراسان جنوبی ،فاز اول طرح در آذرماه 1400 در استان خراسان جنوبی
به عنوان استان پایلوت و یزد به عنوان استان شاهداجرا گردید.نمونه های خون گرفته
شده از جمعیت مورد بررسی جهت انجام آزمایشات تخصصی به انیستیتو تحقیقات تغذیه و
صنایع غذایی کشور ارسال گردید.
نظر دهید