معاونت بهداشتی
کارگاه استانی هرم غذایی و راهنمای غذایی سالمندان
کارگاه استانی" هرم غذایی و راهنمای غذایی سالمندان "
به صورت ویدئو کنفرانس توسط گروه بهبود تغذیه جامعه در روز دوشنبه مورخ 8/10/99در
سالن کنفرانس این معاونت برگزار گردید.
در این کارگاه مباحث اهمیت تغذیه سالمندان
در دوره شیوع بیماری کووید 19 و هرم و گروه های غذایی ویژه سالمندان توسط اساتید
مجرب ارائه گردید.
در دوره شیوع بیماری کووید 19 و هرم و گروه های غذایی ویژه سالمندان توسط اساتید
مجرب ارائه گردید.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید