معاونت بهداشتي
كارگاه آموزشي پيشگيري و كنترل بيماري هاي منتقله از آب و غذا
كارگاه آموزشي پيشگيري و كنترل بيماري هاي منتقله از آب و غذا برگزار گرديد.
با عنايت به ابلاغ دستورالعمل ثبت طغيان بيماري هاي منتقله از آب و غذا در سامانه جامع بازرسي سلامت محيط و كار و پيگيري روند ثبت و بررسي طغيان توسط همكاران واحد سلامت محيط و كار و مبارزه با بيماري ها در شهرستانهاي تابعه به صورت مشترك، كارگاه آموزشي پيشگيري و كنترل بيماري هاي منتقله از آب و غذا در تاريخ 1398/4/23 به همت مديريت سلامت محيط و كار و با همكاري مديريت مبارزه با بيماري ها در محل معاونت بهداشتي دانشگاه برگزار گرديد.
در اين كارگاه در ابتداي جلسه بيماري هاي منتقله از آب و غذا و راههاي انتقال توسط دكتر شايسته و سپس اهداف
برنامه و انتظارات از شهرستانها واقدامات بهداشت محيط در كنترل بيماري هاي منتقله
از آب و غذاتوسط مهندس پاك نيت و در ادامه روند ثبت طغيان
بيماري هاي منتقله از آب و غذا در سامانه جامع بازرسي سلامت
محيط و كار و بررسي طغيان هاي سال 1397توسط كارشناسان برنامه ارائه گرديد.
برنامه و انتظارات از شهرستانها واقدامات بهداشت محيط در كنترل بيماري هاي منتقله
از آب و غذاتوسط مهندس پاك نيت و در ادامه روند ثبت طغيان
بيماري هاي منتقله از آب و غذا در سامانه جامع بازرسي سلامت
محيط و كار و بررسي طغيان هاي سال 1397توسط كارشناسان برنامه ارائه گرديد.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید