معاونت بهداشتی
رعایت بهداشت درنانوایی ها برای کنترل شیوع کرونا ویروس
تاکید بر رعایت بهداشت درنانوایی ها برای کنترل شیوع کرونا ویروس توسط مهندس پاک نیت مدیر سلامت ومحیط کار معاونت بهداشتی
در جامعه، سالم بودن نان و رعایت نکات بهداشتی در نانوایی ها باید ازجانب نانوا ها
و مردم کاملا رعایت شود.پاک نیت گفت : رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا در مشاغلی همچون نانوایی که با تغذیه مردم به شکل مستقیم ارتباط دارد،بسیار ضروری است .وی پس از بازدید از نانوائی های سطح شهر ضمن مشاهده صنوف مذکور در خصوص اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد :عدم توجه به اصول بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذائی احتمال شیوع بیماری را در جامعه افزایش می دهد.
مدیر سلامت ومحیط کار معاونت بهداشتی افزود :استفاده
از ماسک برای کارکنان نانوایی ضروری است، همچنین تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان
روی آن قرار می گیرد باید روزانه و قبل از شروع کار ضدعفونی و گندزدایی شود و
کارکنان نانوایی باید هر روز حمام و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.با توجه به صف هایی که جلوی نانوایی ها تشکیل می شود مردم باید ضمن
رعایت نکات بهداشتی فاصله بین یکدیگر را حفظ کنندومشتریان نیز از دست زدن به وسائل و رفتن به داخل محیط کار نانوائی جدا خودداری نمایند.وی افزود:بهتر است قبل از مصرف هرگونه نان (حتی گرم ) روی شعله یا داخل ماکریوفر و تا دمای 75 درجه سانتی گراد مجددا گرم شود.
همچنین به خریداران نان
توصیه می شود نان را روی پیشخوان نانوایی قرار ندهند زیرا علاوه بر اینکه ممکن است شبها مورد تردد حیوانات و سگ های ولگرد قرا گیرد ، امکان انتقال آلودگی
بسیار زیاد است لذا بایستی پس از اتمام کار شستشو وگند زدایی بصورت مستمر انجام گردد.پیشنهاد میگردد شهروندان عزیز برای حضور کمتر در نانوائی ها از نانهای بسته بندی استفاده ویا با یکبار حضور ، مصرف چند وعده را خریداری نمایند .طبق دستور العمل ابلاغی در هر نانوائی یک نفر تنها برای دریافت وجه باید بکار گرفته شود واین فرد نباید به هیچ وجه با تهیه و توزیع نان در ارتباط باشد .
نظر دهید