معاونت بهداشتی
راهکارهای حمایت تغذیه ای در گروه های آسیب پذیر مبتلا به سوتغذیه
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی اولین جلسه کارشناسی بررسی راهکارهای حمایت تغذیه ای
در گروه های آسیب پذیر مبتلا به سوء تغذیه با هدف جلب همکاری دستگاههای حمایتی با حضوردکتر شوکتی معاون فنی مرکزبهداشت استان و جمعی از نمایندگان
ادارات استان : قلاسی مود (کارشناس امور اجتماعی استانداری)، شیخ زاده (مدیر کل
اموال و املاک تملیکی استان) ،اکبری (رئیس اداره بهداشت ، درمان و بیمه های
اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان)، عارف زاده (رئیس اداره سلامت و
تندرستی آموزش و پرورش استان)،حسین زاده (مدیر مالی اداره کل اموال و املاک )، خزاعی
( کارشناس مسئول امور کودکان اداره کل بهزیستی استان) در محل سالن کنفرانس معاونت
بهداشتی توسط گروه بهبود تغذیه جامعه برگزار گردید جلسه با عرض خیر مقدم و بیان اهداف توسط معاون فنی مرکز بهداشت استان
آغاز گردید ودر ادامه نیز مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان شاخص های
سوء تغذیه در گروه های آسیب پذیر ، وضعیت اجرای برنامه های حمایتی تغذیه و.. را
ارائه نمودند و سپس نمایندگان ادارات به بیان نظرات وپیشنهادات خود پرداختند.
در گروه های آسیب پذیر مبتلا به سوء تغذیه با هدف جلب همکاری دستگاههای حمایتی با حضوردکتر شوکتی معاون فنی مرکزبهداشت استان و جمعی از نمایندگان
ادارات استان : قلاسی مود (کارشناس امور اجتماعی استانداری)، شیخ زاده (مدیر کل
اموال و املاک تملیکی استان) ،اکبری (رئیس اداره بهداشت ، درمان و بیمه های
اجتماعی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان)، عارف زاده (رئیس اداره سلامت و
تندرستی آموزش و پرورش استان)،حسین زاده (مدیر مالی اداره کل اموال و املاک )، خزاعی
( کارشناس مسئول امور کودکان اداره کل بهزیستی استان) در محل سالن کنفرانس معاونت
بهداشتی توسط گروه بهبود تغذیه جامعه برگزار گردید جلسه با عرض خیر مقدم و بیان اهداف توسط معاون فنی مرکز بهداشت استان
آغاز گردید ودر ادامه نیز مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان شاخص های
سوء تغذیه در گروه های آسیب پذیر ، وضعیت اجرای برنامه های حمایتی تغذیه و.. را
ارائه نمودند و سپس نمایندگان ادارات به بیان نظرات وپیشنهادات خود پرداختند.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید