معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان

فاکس:  32381102-056
ایمیل: shayesteh@bums.ac.ir

شرح فعالیت ها:

1.شناخت خصوصیات جغرافیایی و جمعیتی استان ، شناسائی منابع ، مسائل مشکلات بهداشتی مربوط به سلامت جامعه و تعیین اولویتها.
2.برنامه ریزی برای حل مسائل و مشکلات عمده در چهارچوب سیاستها و استراتژیهای اعلام شده کشوری با در نظر گرفتن شرایط خاص استان
3.برنامه ریزی برای ارائه آموزش های لازم به منظور حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه بر مبنای نیازها.
4.تنظیم و تدوین برنامه های توسعه امکانات بهداشتی با همکاری معاونان بهداشتی شهرستانها .
5.پیش بینی و پیشنهاد منابع مورد نیاز و تنظیم بودجه عملیاتی براساس برنامه های استان
6.فراهم کردن زمینه های اجرائی برنامه های مصوب و ابلاغ شده به استان در قالب طرحهای مشخص و زمان بندی شده.
7.نظارت بر اجرای فعالیتها و پایش ( کنترل و نظارت ) عملیات اجرائی و سنجش کیفیت خدمات و بازدیدهای منظم از واحدهای اجرائی .
8.استفاده از شیوه های علمی برای اطلاع از وضعیت بیماریها و اقدام بموقع هنگام بروز اپیدمیها و حوادث پیش بینی نشده .
9.طراحی و اجرای پروژه های تامین آب آشامیدنی سالم و کافی در روستاهائی که بیش از 150 خانوار جمعیت دارند و پروژه های بیماریهای اساسی محیط در کلیه روستاها .
10.نظارت بر نگهداری پروژه های بهداشتی انجام یافته .
11.گسترش سیاست عدم تمرکز در توسعه شبکه های بهداشتی درمانی استان و ایجاد زمینه های لازم برای خود گردان شدن واحدهای اجرائی و تفویض اختیار لازم به واحدهای اجرائی شهرستانها

معاونت بهداشت وزارت
مصوبات هیات امناء