معاونت بهداشتی
لزوم کاهش میزان آرسنیک در برنج های مصرفی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در مصاحبه
با سیده سمیه اصغری رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت استان در خصوص وجود
سم آرسنیک در برنج و لزوم بکارگیری روش های کاهش آن در زمان طبخ غذا، ایشان بیان
نمود ؛ از آنجا که برنج دومین ماده غذایی پرمصرف در ایران است و بخشی از
نیازهای تغذیه ای افراد جامعه با مصرف برنج تامین می شود، لذا حصول اطمینان از
سلامت این غذا بویژه از نظر وجود آلاینده های فلزات سنگین بویژه آرسنیک حائز اهمیت
است. ایشان در ادامه آلودگی برنج با فلزات سنگین را
یکی از موارد محتمل آلودگی های محیطی دانسته که تحت شرایط
خاصی از قبیل آلودگی آب، خاک و نزدیکی مزارع برنج به مراکز صنعتی و فاضلاب های
مربوطه، عناصر سنگین به برنج منتقل شده و در آن تجمع نموده و می تواند سلامت افراد
جامعه را در مخاطره قرار دهند. در پایان خانم اصغری ضمن معرفی لینک مقاله علمی
مربوط به این موضوع در دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی
بر لزوم بکارگیری روش های کاهش آرسنیک برنج، در فرایند پخت غذا تاکید نمود. لینک
مقاله علمی معرفی شده به شرح ذیل می باشد:
نظر دهید