تداوم بازرسی های مدیریت سلامت محیط و کار از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و امکان عمومی در راستای اجرای طرح سلامت نورزوی و ماه مبارک رمضان
در سطح استان خراسان جنوبی از ابتدای شروع طرح (11 اسفند1403 ) 3835 بازرسی همه جانبه توسط بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل رستوران ها، اغذیه فروشی ها، کارگاه های شیرینی سازی و قنادی ها، مرغ فروشی ها ، سوپرمارکت ها و سایر واحدهای صنفی در قالب 118 اکیپ و 160 بازرس انجام شده است که از این تعداد32 مورد معرفی به مراجع قضایی و 4 مکان متخلف نیز پلمپ شده اند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی : طرح سلامت نورزوی و ماه مبارک رمضان با هدف بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به منظور پیشگیری از بروز بیماری های ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده و حفظ سلامت عمومی شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.
دکترمجید شایسته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجندبا بیان اینکه در سطح استان خراسان جنوبی از ابتدای شروع طرح (11 اسفند1403 ) 3835 بازرسی همه جانبه توسط بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شامل رستوران ها، اغذیه فروشی ها، کارگاه های شیرینی سازی و قنادی ها، مرغ فروشی ها ، سوپرمارکت ها و سایر واحدهای صنفی در قالب 118 اکیپ و 160 بازرس انجام شده است که از این تعداد32 مورد معرفی به مراجع قضایی و 4 مکان متخلف نیز پلمپ شده اند.
وی گفت:تا کنون بیش از13000 کیلو گرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در استان ضبط و معدوم شده است.همچنین در راستای اجرای برنامه تعداد 8025 موردکنترل مواد غذایی و سنجش آلودگی سطوح با دستگاههای پرتابل و تعداد 568 نمونه برداری آب و مواد غذایی انجام شده است.
دکترمجید شایسته افزود:
در همین راستا 1937 مورد بازرسی از اماکن عمومی شامل استخرهای شنا، مراکز اقامتی و تفریحی، مساجد، آرایشگاه ها، و سایر مکان هایی است که به طور مستقیم با سلامت عمومی مردم در ارتباط هستند انجام شده است.
وی اظهار کرد 507 مورد بازرسی از سامانه های آبرسانی و 4197 مورد کلرسنجی از آب شرب از دیگر فعالیتهای بازرسین بهداشت محیط در این مدت بوده است .