برگزاری وبینار آموزشی روغن های خوراکی و نقش آنها در سلامت
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی :با توجه به افزایش شیوع بیماریهای غیرواگیردر جامعه ، یکی از اقدامات مهم در کاهش بروز این بیماریها افزایش سطح آگاهی مردم جامعه است. با وجود تغییر الگوی مصرف روغن ها از روغن جامد به مایع، لازم است در ترویج سبد غذایی مطلوب،بر مصرف روغن های خوراکی مایع نسبت به جامد تاکید شود. در راستای فرهنگ سازی مصرف درست روغن و با هدف توانمند سازی کارشناسان تغذیه و سایر کارشناسان بخش بهداشت و .... در آموزش عموم مردم ، وبینار آموزشی "روغن های خوراکی و نقش آنها در سلامت " با تدریس دکتر لواسانی عضو هیئت علمی دانشگاه و به همت گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی و جامعه متخصصان کنترل کیفیت خراسان جنوبی امروز برگزار گردید .
سرفصل های ارائه شده در این وبینار به شرح ذیل است:
*ساختمان شیمیایی روغن ها و چربی های خوراکی
*انواع روغن ها و چربی های خوراکی
*اهمیت ونقش روغن ها و چربی ها در سلامت انسان
*نکات کاربردی در انتخاب، مصرف و نگهداری روغن
*آشنایی با تقلبات روغن
نظر دهید