معاونت بهداشتی
برگزاری وبینار آموزشی تغذیه در بیماریهای قلب و عروق
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، با توجه به فرارسیدن مناسبتهای بهداشتی مهرماه از جمله روز
جهانی قلب و روز جهانی غذا، وبینار آموزشی تغذیه در بیماریهای قلب و عروق برای گروه
هدف کارشناس تغذیه، پزشک، بهورز، مراقب سلامت و ماما توسط گروه بهبود تغذیه جامعه
معاونت بهداشتی در تاریخ 1401/7/12 برگزار شد. در این وبینار آموزشی شرکت کنندگان
با اصول تغذیه صحیح در بیماریهای قلبی و همچنین عوامل خطر تغذیه ای مربوط به این
بیماریها و راههای کنترل و پیشگیری آن آشنا شدند.
کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید