برگزاری جلسه هماهنگی روز جهانی غذا
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی به نقل ازاصغری :رئیس گروه بهبودتغذیه جامعه
هر سال از طرف سازمان ملل روز جهانی غذا در دنیا گرامی داشته میشود. امسال، FAO شعار روز جهانی غذا را «حق داشتن غذا، برای زندگی بهتر و آینده ای بهتر»، Right to foods for a better life and a better future انتخاب کرده است. یک دنیای غذایی امن و مغذی برای همه، نیاز به سرمایه گذاری گسترده، نوآوری، علم، فناوری و همکاری گسترده بین طیف وسیعی از بازیگران از جمله دولت ها، بخش خصوصی، موسسات دانشگاهی و تحقیقاتی و جامعه مدنی دارد."
با توجه به گرامی داشت این روز جهانی در سرتاسر کشور و نظر به اینکه قوت غالب آحاد جامعه در کشور، نان است و گسترش برنامه نان کامل یکی از اولویتهای اساسی وزارت بهداشت می باشد که هم میتواند به مقابله با کمبود مواد مغذی بپردازد و هم برای پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر بسیار کمک کننده خواهد بود.
در همین راستا جلسه هماهنگی گرامی داشت روز جهانی غذا با حضور نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، دبیرخانه سلامت و امنیت غذای دانشگاه (ساغ) و همکاران معاونت بهداشتی در تاریخ 14/7/1403 برگزار گردید و برخی فعالیتها به منظور گرامیداشت این روز در استان مورد بحث و بررسی و تصویب قرار گرفت.
نظر دهید