معاونت بهداشتی
برگزاری جلسه هماهنگی آغاز اجرای طرح غنی سازی آرد گندم با ویتامینD و تعیین اثر بخشی آن

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه ، در
راستای اجرای پایلوت طرح غنی سازی آرد گندم با ویتامینD و تعیین اثر بخشی آن درشهرستان بیرجند،جلسه هماهنگی با حضور دفتر
بهبود تغذیه جامعه،سازمان غذا و دارو ،انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور
،معاونت غذا و دارو ومعاونت بهداشتی دانشگاه در روز چهارشنبه 17/6/1400 برگزار
گردید.



کپی لینک کوتاه خبر:
نظر دهید