کارگاه آموزشی بیماری های منتقله از آّب و غذابا همکاری مدیریت بیماری ها و سلامت محیط و کار برگزارشد
بنا به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه: کارگاه آموزشی "بیماری های منتقله از آّب و غذا"با همکاری مدیریت بیماری ها و سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان، با حضور معاون بهداشتی، مدیران ستادی ،کارشناسان بیماری ها و سلامت محیط و کار استان و شهرستانها برگزار شد. در این جلسه دکتر زنگوئی مطلق معاون فنی مرکز بهداشت استان ضمن خوش آمدگویی در خصوص اهمیت بیماری های منتقله از آب و غذا و همکاری متقابل تیم ارزیابی خطر در طغیانها متشکل از کارشناسان مراقبت و کنترل بیماری ها و سلامت محیط و کار،ارائه نمود. دکتر شایسته معاون بهداشتی دانشگاه در رابطه با کنترل و مراقبت بیماری وبا آموزش های لازم را ارائه و همچنین مهندس جمع آور مدیر بیماریهای استان، و سایر اعضای تیم آموزشی کارگاه های استانی به بیان آموزشهای لازم در خصوص بیماری بوتولیسم، هپاتیت A-E، شیگلا، مراقبت طغیانها، اقدامات بهداشت محیط در کنترل بیماری های مذکور توضیحات مبسوط بیان کرد.
نظر دهید