برگزاری جلسه زیارت عاشورا به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان(مصادف با 3 مردادماه) و با همت مدیریت سلامت خانواده جمعیت و مدارس، جلسه دعای پرفیض زیارت عاشورا با حضور بازنشستگان معاونت بهداشتی و همکاران حوزه برگزار گردید. در این جلسه ضمن تجلیل از بازنشستگان، با اهداء هدیه از زحمات آنان در طول سال ها خدمت در حوزه معاونت بهداشتی تقدیر گردید.

شایان ذکر است که طی هماهنگی های به عمل آمده با سایر معاونت های دانشگاه و شبکه های بهداشت و درمان، مقرر گردید با توجه نقش مهمی که این عزیزان در ارتقاء سلامت جامعه داشته اند، من بعد از تجربیات آنان با حضور در جلسات ، برنامه ها، طرح ها و فرآیندهای حوزه استفاده گردد.

1401/05/05