وضعیت کیفیت هوای شهر نهبندان ناسالم برای گروه های حساس شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه و با توجه به استحصال داده های ایستگاه های پایش کیفی هوا مستقر در شهرستان نهبندان در مورخه 30 / 3/ 1401 ، شهر  نهبندان وضعیت کیفیت هوا خطرناک قرار گرفته است (آلاینده مسئول ذارت معلق)

توصیه بهداشتی: افراد مبتلا به بیماریهای قلبی یا ریوی، کودکان و سالمندان بایداز منزل خارج نشوند و فعالیتهای خودرا به حداقل برسانند. افراد دیگر باید فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل را اجتناب نمایند.

( درصورت ضرورت خروج از منزل یا محیط های بسته در زمان ریزگردها از ماسک های مناسب استفاده کنید چون ماسک های کاغذی معمولی و دستمال نمی توانند جلو ی ورود ذرات ریز گرد و غبار به سیستم تنفسی ما را بگیرند. استفاده از ماسک های ویژه ای که با عنوان( p1 و p2) در داروخانه ها عرضه می شود).

1401/03/30