به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، اولین جلسه کمیته درون بخشی "تشدید مراقبت و مدیریت بیماری های منتقله از آب و غذا و طغیانهای ناشی از آن"در معاونت بهداشت استان برگزار شد.آقای مهندس جمع آور مدیریت محترم بیماری های استان ضمن خوش آمدگویی به اعضا کمیته، به بیان مقدمه ایی در خصوص اهمیت بیماری منتقله از آب و غذا و شرایط نامطلوب این بیماری در دو کشور همسایه پرداختند.شاخص های بیماری منتقله از آب و غذا در استان،ارایه شد و ضمن آنالیز داده های استخراج شده،به بررسی و چگونگی مدیریت و مراقبت طغیانها و بیماریهای منتقله از آب و غذا پرداخته شد.

1401/03/10