جلسه مجازی نظارت بر برنامه باروری سالم
  پیرو دریافت نامه مدیر کل محترم دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس وزارت در خصوص تعیین زمان پایش وبیناری از برنامه باروری سالم ، پس از آماده نمودن گزارش وضعیت موجود ، شاخص ها و عملکرد معاونت بهداشتی و شهرستان های تابعه ، وبینار مذکور در تاریخ 1 / 3 / 1400 برگزار شد که در ابتدای جلسه آقای دکتر برکاتی ضمن تشکر از زحمات همکاران به اهمیت برنامه و لزوم مداخلات آموزشی و فرهنگی در خصوص افزایش بارداری در سنین مناسب به ویژه زیر 30 سال اشاره نمودند .

سپس آقای دکتر مهدی زاده معاون بهداشتی دانشگاه برخی مشکلات برنامه را ارائه نمودند . در ادامه وضعیت موجود ، شاخص ها و عملکرد معاونت بهداشتی و شهرستان های تابعه  توسط کارشناس برنامه ارائه گردید و در نهایت رئیس و کارشناس محترم اداره باروری سالم وزارت نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص ارتقاء شاخص ها ارائه نمودند .
1400/03/02