دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند
۱۴۰۰ جمعه ۱ بهمن
وبینار راه های پیشگیری کنترل و درمان بیماری فشارخون

به مناسبت گرامیداشت روز جهانی فشارخون وبینار راه های پیشگیری، کنترل و درمان بیماری فشارخون، توسط مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماری ها با همکاری گروه آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشتی ، برای گروه هدف کارکنان سازمان ها و ادارات، پزشکان و کارشناسان بهدا شت مراکز بهداشت شهرستانهای استان برگزار گردید.

در ابتدا آقای دکتر شوکتی فرد معاون محترم فنی مرکز بهداشت استان ، ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین ، درخصوص بیماری فشارخون و وضعیت آن در سطح کشور و استان مطالبی را ایراد فرمودند.
در ادامه سرکارخانم دکتر ازدکی متخصص محترم قلب و عروق، در خصوص تعریف، تشخیص فشارخون، نحوه صحیح اندازه گیری فشارخون مطالبی را بیان نمودند.
در پایان سرکار خانم دکتر کاظمی متخصص قلب و عروق در خصوص بیماری فشارخون، راههای کنترل ، پیشگیری و درمان آن مطالبی را ارایه کردند.
در انتهای جلسه سوالات مطرح شده از سوی مدعوین، توسط اساتید محترم پاسخ داده شد.

1400/03/05