BUMS
  • درباره ما
    • معرفی حوزه
    • چارت تشکیلات معاونت بهداشتی
    • تماس با ما
    • دفترچه تلفن معاونت
    • فرم حضور و غیاب جلسات
  • حوزه ریاست
    • معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان
    • معاون اجرایی
    • معاون فنی
    • مسئول دفتر
    • اداره امور اداری
    • اداره حسابداری
    • حراست
    • بازرسی
    • فناوری اطلاعات
    • روابط عمومی
    • امور حقوقی
    • هیأت امناء
    • سمعی و بصری
    • پدافند غیرعامل
    • ارزیابی عملکرد
    • آموزش کارکنان
  • مدیریت ها وگروه های فنی
    • مدیریت شبکه و ارتقاء سلامت
    • مدیریت بیماریها
    • مدیریت سلامت محیط و کار
    • مدیریت سلامت خانواده، جمعیت و مدارس
    • گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت
    • گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد
    • گروه سلامت دهان و دندان
    • گروه بهبود تغذیه جامعه
  • سایر واحد های اجرایی
    • اداره امور اداری
      • کارگزینی
      • دبیرخانه
      • خدمات پشتیبانی
      • کارپردازی
      • انبار
      • نقلیه
    • اداره حسابداری
  • شبکه های بهداشت و درمان
    • مرکز بهداشت بیرجند
    • شبکه بهداشت و درمان بشرویه
    • شبکه بهداشت و درمان خوسف
    • شبکه بهداشت و درمان درمیان
    • شبکه بهداشت و درمان زیرکوه
    • شبکه بهداشت و درمان سرایان
    • شبکه بهداشت و درمان سربیشه
    • شبکه بهداشت و درمان طبس
    • شبکه بهداشت و درمان فردوس
    • شبکه بهداشت و درمان قائن
    • شبکه بهداشت و درمان نهبندان
شفافیت شنبه 17 خرداد 1404
سرمایه گذاری برای تولید
iran flag
  • English
  • العربیه
BUMS

سامانه سیب

پزشک خانواده

برنامه جلسات

سامانه تعرفه

  • صفحه اصلی
  • آرشیو ها
  • آرشیو اخبار
  • پویش ملی تغذیه سالم با شعار روغن مناسب،غذای سالم،خانواده سالم(روزشمار4)
  • 1403/09/20 - 06:42
  • - تعداد بازدید: 71
  • - تعداد بازدیدکننده: 70
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پویش ملی تغذیه سالم با شعار روغن مناسب،غذای سالم،خانواده سالم(روزشمار4)

کدام روغن را انتخاب کنیم؟

 

هنگام خرید روغن مناسب باید به یکسری نکات توجه کرد که عبارتند از:

  • به برچسب روغن های خوراکی توجه کنید.برچسب روغن های خوراکی باید حاوی اطلاعات زیر باشد:

*نان و نوع فرآورده، شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، نشان استاندارد، نام کارخانه، شرایط نگهداری و مصرف، تاریخ تولید و انقضا و مشخصات تغذیه ای.در خصوص مشخصات تغذیه ای باید مقدار چربی کل،کلسترول،اسید چرب اشباع ،اسید چرب ترانس بر حسب گرم ویا میلی گرم در 100گرم ماده غذایی اعلام شود.روغنی را انتخاب نمایید که  کمترین مقدار اسید چربی اشباع وترانس را  داشته باشد.

  • از خرید روغن های مایع با بسته بندی شفاف که در پشت شیشه فروشگاه ها چیده شده است خودداری کنید زیرا نور باعث فساد روغن میشود.

انتخاب شما بستگی به نوع استفاده شما دارد برای مثال:

  • اگر قصد سرخ کردن دارید حتما از روغن هایی استفاده کنید که در برابر حرارت مقاوم هستند(روغن سرخ کردنی)
  • حتما در برنامه غذایی هفتگی خود از روغن های حاوی امگا 3 استفاده کنید( زیتون و کانولا)

روش های نگهداری انواع روغن ها و چربی ها

  • محیط خشک، خنک و دور از نور بهترین امکان برای نگهداری روغنها است.زیرا عواملی نظیر رطوبت،حرارت و نور باعث تشدید فساد روغن می گردد.
  • ظرف روغن حتما در بسته باشد.بعد از هر بار مصرف درب ظرف را محکم ببندید تا از مجاورت با اکسیژن هوا مصون باقی بماند و از فساد آن جلوگیری شود.
  • روغن مصرفی در ظروف شیشه ای تیره و کوچک نگهداری شود.
  • قاشق آغشته به رطوبت و مواد غذایی را داخل ظرف اصلی روغن فرو نبرید.

 

توجه داشته باشید که

  • کره بسته بندی شده 1 الی 2 ماه در یخچال و 9 ماه در فریزر قابل نگهداری است.
  • کره بازشده حداکثر تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است.
  • مارگارین بسته بندی شده 4 الی 5 ماه در یخچال و 1 سال در فریزر قابل نگهداری میباشد.
  • مارگارین باز شده حداکثر تا یک ماه در یخچال قابل نگهداری است

 

چگونگی دفع پسماند روغن

1- به هیچ عنوان روغن استفاده شده را از طریق سینک ظرفشویی بیرون نریزید.خطرناک ترین کار ممکن برای دفع روغن استفاده شده ریختن آن در سینک است:

-موجب گرفتگی در سیستم لوله کشی خانه شما می شود.

-  با وارد شدن به آب های زیرزمینی و آلوده کردن آنها ، اثرات جبران ناپذیری برمحیط زیست می گذارد.

2-روغن استفاده شده را در سطل زباله رها نکنید.

3-روغن استفاده شده را در باغچه و یا خاک نریزید.

*بهترین روش برای دور ریختن پسماند:

1-صبرکنید تا روغن کاملا خنک شود.

2-آن را در بطری در بسته بریزید.

3-بطری را در سطل زباله بیندازید.

  • گروه خبری : اخبار زیرسایت معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 53625
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
میترا اسکندری
تنظیم کننده خبر

میترا اسکندری

لیست اخبار

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید
  • اطلاعیه ها
  • اخبار پربازدید
12خرداد

کارگاه نحوه شاخص گیری وتحلیل شاخص های برنامه سلامت دهان و دندان

12خرداد

وبینار آموزشی تدابیر طب ایرانی برای مدیریت فشار خون برگزار شد

10خرداد

برگزاری کارگاه آموزشی سلامت دختران، سلامت باروری

10خرداد

برگزاری وبینار آموزشی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید

07خرداد

پیاده روی خانوادگی کارکنان معاونت بهداشتی  به مناسبت هفته ملی جمعیت و هفته ملی بدون دخانیات  برگزار شد

05خرداد

پیام معاون بهداشتی به مناسبت هفته ملی بدون دخانیات

04خرداد

برگزاری جلسه بهبود ایمنی و استاندارد فضای انبارها

9خرداد

جلسه آموزشی طرح مطالعه سلامت بهورزان

17مهر

کمیته دائمی هفته سلامت روان سال 1400 برگزار شد

3تیر

روزشمار هفته مبارزه با مواد مخدر

16بهمن

پيام‌هاي آموزشي در خصوص بيماري‌هاي تنفسي

7خرداد

ساختمان معاونت بهداشتی عاری از دخانیات

30اردیبهشت

مصاحبه مدیر سلامت خانواده بمناسبت روز ملی جمعیت

26خرداد

برگزاری ویدئوکنفرانس مدیریت اجرایی برنامه سلامت میانسالان

سامانه تعرفه و آزمایشگاه
ستاد پزشک خانواده
میز خدمت الکترونیک
فصلنامه بهورزی
آدرس

خراسان جنوبی، بیرجند، خیابان ۱۵ خرداد،معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

کدپستی

۹۷۱۷۸۳۳۱۶۷

تلفن

056-32395400

ایمیل

hlt@bums.ac.ir

دورنگار

056-32040672

سامانه های کارکنان

برنامه جلسات معاونت
سامانه یکپارچه اطلاعات کارمند
لینک وب کنفرانس معاونت
سامانه جامع آموزش مداوم
سامانه نظام پیشنهادات
سامانه نقل و انتقالات وزارت
سامانه ثبت تجارب مدیران
تقویم آموزشی دانشگاه
سامانه مدیریت دانش
مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی

لینک های سریع

نوبت دهی بیمارستان ها
دبیرخانه الکترونیک(فرزین)
سامانه ارتباطات مردمی
خدمات الکترونیک منابع انسانی
سامانه تکریم ارباب رجوع
پست الکترونیکی دانشگاه
سامانه مدیریت آموزش
سامانه حضور و غیاب کارکنان
سامانه خدمات الکترونیک کاربران
کتابخانه دیجیتال
FTP دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
location
تعداد افراد آنلاین: 1
تعداد بازدید امروز: 1614
تعداد بازدید کل: 317547
آخرین به روزرسانی: 1404/03/17 12:53

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.

طراحی پرتال

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: