تغذیه در دیابت
کارگاه پروژه توانمند سازی کارشناسان تغذیه ستاد و مراکز جامع سلامت شبکه بهداشتی درمانی خراسان جنوبی با موضوع تغذیه در دیابت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، اولین کارگاه پروژه توانمند سازی کارشناسان تغذیه ستاد و مراکز جامع سلامت شبکه بهداشتی درمانی خراسان جنوبی با موضوع تغذیه در دیابت برگزار شد. با توجه به شیوع بیماری های غیرواگیر و سوء تغذیه که در شبکه بهداشتی درمانی کشور مورد ارجاع به کارشناسان تغذیه قرار می گیرند، لازم است کارشناسان تغذیه شبکه بهداشت کشور هر ساله تحت بازآموزی قرار گرفته و با بهترین و جدیدترین شیوه های مدیریت تغذیه بیماران به شیوه اجرایی آشنا شوند. در راستای توانمندسازی کارشناسان تغذیه ارائه دهنده خدمت در شبکه بهداشتی درمانی، دفتر بهبود تغذیه جامعه اقدام به برنامه ریزی آموزشی کارشناسان تغذیه کشور نمود و در این راستا ارتقای دانش و مهارت تغذیه ای کارشناسان تغذیه در خصوص بیماری های شایع و سوء تغذیه در راس اقدامات قرار گرفت. در این راستا اولین کارگاه آموزشی یا موضوع تغذیه در دیابت به همت گروه بهبود تغذیه جامعه در روز پنج شنبه مورخ 1402/11/12 برای گروه هدف کارشناسان تغذیه ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت در سالن جلسات معاونت بهداشتی برگزار گردید.در این کارگاه مباحث اهمیت تغذیه در بیماران دیابتی، دستورهای تغذیه ای، تغییر سبک زندگی، انتخاب نوع نشاسته در بیماران دیابتی و.... به صورت پرسش و پاسخ توسط جناب آقای دکتر محسن نعمتی استاد گروه تغذیه دانشگاه عاوم پزشکی مشهد ارائه گردید.