بازدید کارشناسان تغذیه استان از نانوایی پخت نان کامل در شهرستان بیرجند
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ارتقا کیفیت و بهبود مواد مغذی موجود در نان به عنوان قوت غالب مردم کشور و کاهش میزان سبوس گیری از آرد ،بر اساس شواد علمی میتواند نقش بسزایی در سلامت مصرف کننده و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر از جمله دیابت ،بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها به خصوص سرطان دستگاه گوارش داشته باشد.با توجه با آغاز اجرای برنامه آرد و نان کامل در استان و به منظور آشنایی کارشناسان تغذیه با فرآیند تولید نان کامل ، بازدید از یکی از نانوایی های پخت نان کامل شهر بیرجند واقع در خیابان مهرشهر در دیماه 1403 انجام گرفت .در این بازدید ضمن آشنایی کارشناسان تغذیه با روند تولید و پخت نان کامل،چالش ها و موانع موجود مطرح گردید.
نظر دهید