مصاحبه دکتر ریاحی به مناسبت روز ملی جمعیت
انجام مصاحبه به مناسبت روز ملی جمعیت با آقای دکتر سید محمد ریاحی ، اپیدمیولوژیست و عضو هیئت علمی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه و پیرو هماهنگی انجام شده به مناسبت روز ملی جمعیت مصاحبه ای بادکتر سید محمد ریاحی (اپیدمیولوژیست و عضو هیئت علمی دانشگاه) انجام شد که در این مصاحبه در خصوص موارد ذیل توضیحاتی ارائه شد :

v     عوامل موثر بر رشد جمعیت

v     پیش بینی جمعیتی و ساختار سنی در سال 1425

v     عوامل موثر بر باروری

v     راهکارهای افزایش جمعیت

وی تأکید کرد: مهمترین راه برای افزایش فرزندآوری کاهش سن ازدواج و کاهش فاصله ازدواج تا تولد اولین فرزند است . ضمناً در صورت کاهش 10 درصد تجرد قطعی میزان باروری کلی کشور در سال 1410 به حد جانشینی (2.1) و در صورت ادامه همان روند این شاخص به 2.5 خواهد رسید .

این مصاحبه در روز ملی جمعیت (30 اردیبهشت) از رادیو خراسان جنوبی پخش شد .

1399/02/31