تشکیل کمیته استانی سلامت مدارس برای بازگشایی مدارس
کمیته استانی ارتقاء سلامت مدارس با محوریت بازگشایی مدارس در شرایط فاصله گذاری اجتماعی
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کمیته ارتقاء سلامت مدارس با محوریت بازگشایی مدارس در شرایط فاصله گذاری اجتماعی توسط مدیریت سلامت سلامت جمعیت، خانواده و مدارس(واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس) در حوزه معاونت بهداشتی با حضور معاون فنی، معاون اداره تربیت بدنی و سلامت، رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش و مسئولین ستادی مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

جلسه با نام و یاد خداوند متعال آغازگردید. سپس دکتر امیرآبادیزاده معاون فنی معاونت بهداشتی ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین اهداف برگزاری کمیته را عنوان نمود.

در ادامه دیمه ورکارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی ضمن اشاره ای به دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کرونا ویروس جدید 2019 در مدارس (نسخه 04: بازگشایی مدارس در شرایط فاصله گذاری) ، اقدامات قابل اجرا و پیشنهادات در خصوص اجرای مطلوب پروتکل بازگشایی مدارس را عنوان و سپس  گلدانی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش گزارشی از اقدامات انجام شده و پیش بینی شده در بحث بازگشایی مدارس را ارائه نمود و در ادامه پس از بحث و تبادل نظر همکاران مقرر گردید: لیست مشخصات دانش آموزان، معلمین و کارکنان کرونا مثبت در سطح شهرستانها با هماهنگی دو حوزه مرکز بهداشت و آموزش و پرورش شهرستان جمع آوری و روزانه به مدارس اعلام گردد، موضوع تأمین ملزومات بهداشتی مورد نیاز (ماسک، دستکش و ...) و مواد ضدعفونی جهت مدارس کم برخوردار و حوزه های امتحانی توسط مجمع خیرین سلامت و... در ستاد کرونا طرح گردد ، برنامه های آموزشی ویژه گروههای هدف( دانش آموزان، کارکنان و ....) اجرایی و همچنین پایش و نظارت دقیق بر اجرای تک تک مندرجات پروتکل های مربوطه در سطح مدارس توسط همکاران دو حوزه آموزش و پرورش و بهداشت انجام گردد.

1399/02/30