نکات برگزاری جلسات اداری
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دکتر کامبیز مهدیزاده در آغاز سال 1399 نکات مهمی را در خصوص برگزاری جلسات کاری بمنظور جلوگیری از انتقال ویروس کرونا بازگو کرد .معاون بهداشتی دانشگاه افزود : با عنایت به شیوع بیماری کرونا در کشور و به منظور جلوگیری از انتقال ویروس کرونادر جلسات کاری مدیران ومقامات که بنا به اقتضای شغلی و برگزاری جلسات به شدت در معرض آلودگی به ویروس کرونا می باشند واین مسئله علاوه بر زیانهای ناشی از بیماری ، پیامدهای مدیرتی وتبلیغات منفی نیز بدنبال خواهد داشت ؛ لذا مقتضی است نسبت به رعایت نکات ذیل اقدام عاجل صورت گیرد :
1- حذف جلسات حضوری غیر ضروری
2- برگزاری جلسات ضروری به صورت غیر حضوری ودر صورت عدم امکان با حضور حداقل افراد ضروری
3-  کنترل افراد در بدو ورود به سالن جلسه با کنترل علائم ظاهری ، پرسش گری ،تب سنجی ودر نهایت ممانعت از شرکت افراد مشکوک به کرونا
4- تامین مواد ضدعفونی در داخل سالن وتاکید بر ضدعفونی لوام ومیز وصندلی موجود
5- انتخاب سالن  با گنجایش مناسب بطوریکه افراد دومتر از یکدیگر فاصله داشته و حداقل 12 متر مکعب هوای تازه در سالن جاری باشد .
6- باز گذاشتن درب وپنجره ها برای ایجاد گردش هوا در محل
7- حذف وسائل اضافی سالن و روی میز و ارائه کاغذ و خودکار عمومی
8- گند زدائی سالن و کلیه سطوح ، دستگاهها دسته وپشتی صندلی ، میکروفن و...
9-  مدیریت ارائه مطالب و پرهیز از طولانی شدن جلسه